Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Karosi Júlia Quartet

Karosi Júlia Quartet

Karosi Júlia – ének, Tálas Áron - zongora, Bögöthy Ádám - bõgõ, Varga Bendegúz – dob

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 9. hétfő, 19:00

A fiatal jazzénekesnõ, Karosi Júlia rangos helyeken énekelt már itthon és külföldön is a saját kvartettjével, most pedig a második lemeze jelent meg, méghozzá a New York-i Dot Time Records kiadó gondozásában. A Hidden Roots címû album lemezbemutató koncertje nagy sikert aratott a 2014-es Budapesti Tavaszi Fesztiválon.

A lemezen közremûködik a New Yorkban élõ fiatal német szaxofonos, Tobias Meinhart, aki a budapesti lemezbemutató koncerten is játszott. A lemezen két számban hallható Kovács Linda énekes, aki szintén fellépett a március 26-i koncerten.

Az album fõként Karosi Júlia saját szerzeményeit tartalmazza, néhány népdal-feldolgozással együtt. A témák instrumentálisak, az ének egyenrangú szerepelt játszik a szaxofonnal. A zene dinamikus, magán viseli a magyar és közép-európai zene ritmikai sokszínûségét.

Meghatározó a ritmikai változatosság, néhol folkos hatás, szöveg nélküli, instrumentális témákkal. Karosi Júlia számára a jazz tradícióin túl fontosak a népdalok, Bartók erõteljes mûvei és az õt meg a környezetét meghatározó kultúrák, zenék. Ezeket a belsõ gyökereket igyekezett felkutatni, s ezen gyökerek alapján meghatározni a saját zenei identitását.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!