Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood
8

Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood

komédia két részben

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 22. csütörtök, 19:00

Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha utazótársulatukkal már csak világvégi kisvárosokban léphetnek fel? Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha a társulatból már a saját lányuk is kilépett, és súgónak is csak egyikük teljesen süket édesanyját tudják alkalmazni? Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha botrányos módon tudódik ki a férfi hűtlensége? Mit tehet ez a színészházaspár, ha életük nagy lehetősége akkor sétál be, amikor éppen minden összeomlik? Mit tehetnek, ha véletlenül kis híján megölik a lányuk kérőjét? És mit tehet a kérő, ha mindenki azt hiszi: nem ő a kérő?

Ezt a félreértésekkel és fordulatokkal teli, komikus zűrzavart Esztergályos Cecília, Petridisz Hrisztosz, Zorgel Enikő, Vastag Tamás / Balogh Gábor, Mészáros Árpád Zsolt / Buch Tibor, Pál Tamás, Miklós Kriszta és Steinkohl Erika tolmácsolásában nevetheti végig a közönség a díjnyertes Broadway-szerző, Ken Ludwig segítségével.

Ajánlatunk


Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!