Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Két dallam

Két dallam

Penkala Éva és Scherer József művészházaspár. Életútjuk, ahogy személyük, mint a jin és jang kapcsolódik össze.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A kettősség mindent átható ereje és annak feloldása a mikroszinttől a makroszintig fejlődik, a férfi és női princípiumok egyesítésében szubjektív, a keleti és a nyugati világszemlélet szintézisében objektív erőterek erősítik egymást vagy oltják ki. Penkala Éva alkotásai az élet leképezésének az egyik legarchaikusabb technikájával, a szövéssel kelnek életre. A szövés módja és szisztémája a kereszt szimbólumának metafizikai megnyilvánulása. Scherer József hivatását tekintve designer, ipari formatervező művész. Ars poeticájának vallja, hogy „formatervezők lesznek azok, akik nyitottak az összetett társadalmi, kulturális és műszaki problémákra egyaránt”. Emellett csendes elmélyülés ölt testet Scherer grafikáin, amelyek sajátos kalligráfiáin érhetők tetten. (Keppel Márton)

Szervező: Magyar Művészeti Akadémia

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!