Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kicsi Gesztenye Klub - Budapest

Kicsi Gesztenye Klub - Budapest

Kicsi Gesztenye Klub - Zenés mesejáték
A Minimaxon hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesesorozat varázslatos színpadi show-ja.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 18. vasárnap, 17:30

Az előadásra látogatók biztonságának érdekében a tűzrendészeti szabályok miatt személyenként kell megváltani a jegyet, akkor is, ha a Gyermek kísérőjének ölében ül az előadás alatt.
Családi és csoportos jegy nem áll rendelkezésre. 
Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc időtartamú szünet nélkül. 

Bővebben:
A Kicsi Gesztenye Klubban a gyerekek Lizával és barátaival, Kicsi Gesztenyével, Lufipofival, Olly-val és Napsugárral együtt kalandozhatnak a mindennapokban. A főszereplők különböző élethelyzetekben kalauzolják a kicsiket, segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

Kicsi Gesztenye, Lufipofi, Olly és Napsugár karakterét a négy őselem, a föld, a levegő, a víz és a tűz ihlette: a kedves, jelmezes figurák, szellemes párbeszédekkel és sok zenével, fülbemászó dallamokkal igyekeznek átadni a gyerekeknek a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket.

Bővebben: www.kicsigesztenye.hu
Facebook: https://www.facebook.com/kicsigesztenyeklub/

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!