Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kié vagy, mondd?

Kié vagy, mondd?

Zenés színdarab a 30-as évekből, Szép Ernő: Lila ákác című regényének felhasználásával.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 14. szombat, 19:00


Írta: Szávai Viktória
Játsszák: Szávai Viktória és Adorjáni Bálint
Zongorán közreműködik: Nagy Szabolcs


Péter az Orfeum ünnepelt és körülrajongott művésze, akinek legnagyobb problémája, hogy hogyan rázza le a nőket. Egy véletlen találkozás összesodorja Vilmával, aki – mint mindenki – odavan Péterért, ám titkon másra sem vágyik, minthogy az Orfeum ünne¬pelt és körülrajongott művésznője legyen.A két ambíció súrlódik, ütközik, csiszolódik, miközben Szép Ernő: Lila ákác című regényének felhasználásával megidézzük a 20-as, 30-as évek ellenállhatatlan stílusát, báját, humorát. A helyszín maga az Orfeum, ahol törté¬netünk két szereplője a kor nagy filmslágerein keresztül bonyolítja reménytelen, kusza szívügyeit.


Belépőjegy: 2500 Ft

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!