Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kollár-Klemencz László

Kollár-Klemencz László

KOLLÁR-KLEMENCZ LÁSZLÓzenés irodalmi estje
Esőhelyszín: Városháza díszterem (Városháza tér 3.)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 15. vasárnap, 20:00

Kollár-Klemencz László zenész, zeneszerző, énekes, a Kistehén zenekar frontembere, dalszerzője. A Budapest Bár állandó énekese, a Rájátszás formáció dalszerzője, énekese. Korábban Erdős Virág költővel jelent meg közös albuma Legesleges címmel, Grecsó Krisztián íróval pedig 3 éve dolgozik együtt a greCSÓKOLlár formációban. Első novelláskötete 2 éve jelent meg Miért távolodnak a dolgok? címmel, legújabb könyve őszre várható.
A Rengeteg című új lemeze zenéjével és szövegeivel alapvetően a természetben mélyül el, és keresi a sokszor elfeledett tiszta, egyszerű kapcsolatot az ember és a teremtett természet, valamint az ember és saját természete között. Mindezt olyan hozzáállással, mely szembe mer nézni a valósággal, mégis meggyőződéssel hisz az ideákban.
A próza kerek egészet alkot a zenével, hiszen a főhős, Toszka, tanyán él, a természet közelében, és tudja, hogy az elmúlás az élet része, látja, milyen egyszerűen szép dolog a vágy, a hűség. Mindenre rácsodálkozik, gyönyörködik a létben, hogy milyen sokfélék vagyunk, és – ahogy az egyik novellában is elhangzik – „Mindenki szép.”

Az est hossza: 70 perc

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!