Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Könnyűbulvár - Bellus István, Dombóvári István, Musimbe Dávid Dennis, műsorvezető: Lovász László

Könnyűbulvár - Bellus István, Dombóvári István, Musimbe Dávid Dennis, műsorvezető: Lovász László

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 13. péntek, 20:00

Kiszel Tünde Donald Trumppal készített közös fürdőruhás naptárat? Palvin Barbi bikiniben mászta meg a Mount Everestet? Istenes Bence és Csobot Adél megosztva kapott fizikai Nobel-díjat? A bulvárvilág soha nem áll meg, és folyamatosan a legőrültebb sztorikat produkálja, amelyek mellett már mi sem mehetünk el szó nélkül.

Ezért úgy döntöttünk, hogy átfuttatjuk a könnyű- és nehézbulvár sztorijait a Dumaszínház rendszerén, és meglátjuk, mi jön ki belőle. Ehhez össze is állt a bulvár Dream Team: a kétlábon járó celeblexikon Bellus István, a géppuskaszájú, mindent azonnal lecsapó  Dombóvári István, valamint az ifjú Musimbe Dávid Dennis aki jobban imádja a pletykákat, mint egy komplett nyugdíjas otthon.....Ezt a prominens trojkát pedig műsorvezetőként Lovász László fogja egybe, és próbálja meg esetenként féken tartani, mint ahogy sikerrel teszi ezt a Duma Aktuál szereplőivel  is.

Szóval, aki szeretne képben lenni Berki Krisztián, Ördög Nóra vagy éppen a Hajdú-Sarka páros folyó ügyivel, annak mindenképpen érdemes lesz a KÖNNYŰBULVÁR előadásaira jegyet váltani. Utána pedig garantáljuk, hogy a hazai bulvárvilág felkészült és kikezdhetetlen tudású szakértőjeként fogja elhagyni a nézőteret.

Az előadás időtartama kb. 80-90 perc, 1 szünettel

 

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!