Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Koronázás
2

Koronázás

A darab főszereplője, Macek, a harminc éves orvos és amatőr fotográfus élete zátonyra futott. Alkoholista apja, elsárkányosodott anyja, bigott katolikus felesége, pénzéhes szeretője egyaránt az ő támogatására várnak. Van-e kiút a társadalmi konvenciók sűrűjéből? Meg tud-e felelni Macek a mai kor férfi ideáljának? Egyáltalán túléli-e ezt az egészet?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 19:30

Koronázás
(Az Utolsó Vonal Művészeti Alapítvány előadása)
A II. Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Fesztivál I. helyezett előadása

Marek Modzelewski kortárs lengyel író darabja, a Koronázás, abszurd játék egy részben …másrészben a társadalmi elvárásokhoz való kényszeredett igazodás drámája. A szeszélyes játék a férfi-női szerepek hagyományos, illetve modern felfogásának problematikáját boncolgatja.

A darab főszereplője, Macek, a harminc éves orvos és amatőr fotográfus élete zátonyra futott. Alkoholista apja, elsárkányosodott anyja, bigott katolikus felesége, pénzéhes szeretője egyaránt az ő támogatására várnak.
Van-e kiút a társadalmi konvenciók sűrűjéből? Meg tud-e felelni Macek a mai kor férfi ideáljának? Egyáltalán túléli-e ezt az egészet?

A csavar a történetben, hogy mikor Macek, a bonyodalmak súlya alatt már-már összeroppan, lelki énje, a Király segítségére siet, és a néző is megismerheti egy gyarló férfi védekezési mechanizmusának pszichológiáját. A néző könnyen önmagára ismerhet a főszereplő belső vívódásain keresztül , és a mindennapok szélmalom harcai is humoros színezetet kapnak.
És kész!

A szerzőről:
Marek Modzelewski (1972-) kortárs lengyel író, drámaíró. Eredeti végzetségét tekintve orvos, ma is praktizál. Drámáit előszeretettel játsszák a színházak. Emellett tv sorozatok, forgatókönyvek sikeres szerzője. Több írói díj tulajdonosa A Koronázást, 2004 január 28-án mutatták be, a Varsói Nemzeti Színházban.

Szereplők: Róbert Gábor, Csizmadia Gergely, Szabó Erika, Fejes Rita, Cserje Zsuzsa / Bede Fazekas Annamária, Szemán Béla, Búza Timea, Stubnya Béla, Ficzere Béla / Erdélyi Dániel

Rendező: Erdélyi Dániel

Az előadás ideje: 90 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!