Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Krasz Ádám MA diplomakoncert

Krasz Ádám MA diplomakoncert

Krasz Ádám MA diplomakoncert

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 12. péntek, 18:00

Krasz Ádám hangművész, a PTE-MK elektronikus zenei médiaművész szakán végzett és jelenleg a MOME média design MA végzős hallgatója. Munkáiban gyakran vizsgálja a hang- és installációművészet eszközeivel a természeti és emberi rendszerek kapcsolatát, különösen azok ütközési és együttműködési pontjaira koncentrálva.

Diplomamunkája erős emberi jelenlétre utaló helyek hangjainak begyűjtésére és azok zenei feldolgozására épül. Ehhez olyan helyszíneken gyűjtött hangokat, mint a bősi vízerőmű, a kökényi szemétfeldolgozó és a beremendi kőbánya.

A mestermunkát és az abból készült lemezt egy koncerten mutatja be, ahol a féléves munkát lezáró kompozíció négy hangszórón és egy háromcsatornás videóinstalláción jelenik meg.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!