Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


KRISTÓF RÉKA - A NEW YORK-I KONCERT BUDAPESTEN

KRISTÓF RÉKA - A NEW YORK-I KONCERT BUDAPESTEN

A Virtuózok 2017-es évadának abszolút győztese itthon, Budapesten is bemutatja a Carnegie Hallban előadott koncertjét.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 20. szerda, 19:00

Alig egy hónappal azután, hogy szólóestet adott New Yorkban, 2018. június 20-án a hazai közönség is részesülhet a Virtuózok dívájának műsorából.

Kristóf Rékának egyik nagy vágya volt, hogy többször énekelhessen Magyarországon. A Virtuózok óta valóban egyre több lehetősége van arra, hogy ez az álma is teljesüljön. Ezért gondoltuk, hogy a kedvenc áriáiból és dalaiból összeállított műsort ne csak az Egyesült Államokban, hanem Budapesten is bemutassa.

Réka május 16-án lépett fel a New York-i Carnegie Hallban, ahol partnere az általa tervezett zongorán játszó, világszintű művész, a Kossuth- és Liszt-díjas Bogányi Gergely volt. A nyereménykoncertet, ahogy minden évben, ezúttal is az Armel Opera Festival ajánlotta fel a Virtuózok győztesének.

Molnár Levente Liszt-díjas operaénekes, a Virtuózok erdélyi nagykövetének gondolatai a programról: „A koncert első része a fiatal művészek számára egy technikai kihívás, igazi bravúrokkal, a barokk, a romantika és a klasszicista stílusjegyein átívelő, drámai és lírai hatásokkal operáló kavalkád. Népszerű dallamok, izgalmas interpretációkban, amiket a legnagyobb énekesek is szívesen adnak elő.

A második rész megmutatja azt a Kodályt, aki nem csak a magyar zene, hanem a világ zenei palettáján foglal el kiemelkedő helyet, hisz a hazai kortárs zene folklorisztikán alapuló szépségét fejti ki műveiben, és így vezet tovább a Schumann és Strauss dalokkal olyan szellemi és technikai mélységekre, ami egy komoly kihívás bármelyik énekes számára.”

A budapesti koncert vendégművésze és zongorán kísér: Szüts Apor, zongoraművész, zeneszerző, karmester, a Virtuózok korábbi felfedezettje.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!