Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Krúdy fröccs: 43. Budafoki-T. Tavaszi Fesztivál

Krúdy fröccs: 43. Budafoki-T. Tavaszi Fesztivál

Krúdy Fröccs – interaktív időutazás sanzonokkal és kuplékkal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 18. csütörtök, 19:00

Krúdy Gyula a századforduló jellegzetes alakja. Személye megkerülhetetlenül összefonódik a magyar borfogyasztással és borkultúrával. Mi sem árulkodik erről jobban, minthogy a róla elnevezett Krúdy fröccs mítosza a mai napig ott él az emberek fejében. De vajon, hogy született a receptúra? Mi lehet a legendás mester valódi titka?

Előadásunkban korát megelevenítve tér vissza Krúdy Gyula, hogy kimenős cseléd lányok, helyi tintások, és pörgő nyelvű rikkancsok társaságában, szerelme kérésére elárulja titkát a kíváncsi utókornak.

A műsorban örök kedven kuplék és sanzonok hangzanak el, korabeli monológokkal és versekkel karöltve, hogy aztán a jelenetek összessége interaktív módon hívja egy varázslatos időutazásra a közönséget.

A társulatról: „Színházat házhoz”

A Déryné Vándorszíntársulat tagjai fiatal, tehetséges színészek, és zenészek a mai színházi világból. A társulat abszolút a személyes igényekre szabott műsorokat nyújt különböző rendezvényeken, ünnepségeken, vagy akár családi összejöveteleken.

Repertoárjában a sanzonoktól a kuplénkon, operett és musical részleteken át a mai slágerekig mindenféle zenei ízlésnek megfelelő választék megtalálható.

A fellépések különlegessége az élő zene mellett az, hogy interaktív szórakozást nyújtanak azáltal, hogy a számok nem egy színpadon, hanem a közönség előtt, mellett és sorai között hangzanak el. Így színházi élményt teremtve ott is, ahol az ember nem is várná.

Ajánlatunk


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

zenés átirat két részben

Ajánló


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!