Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ladies & Gentlemen – Hegyi Dávid George Michael estje

Ladies & Gentlemen – Hegyi Dávid George Michael estje

Ladies & Gentlemen – Hegyi Dávid George Michael estje
Időpont: 2018.05.24-én 21:00-kor

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 21:00

Az „öltönyös popzene” egyik legkiválóbb énekesének, George Michaelnek dalaiból állítunk össze egy estére valót. A gazdag repertoárból nehéz kiválasztani a „legjobbakat”, hiszen a több, mint 100 millió lemezt eladott popsztár dalait a 80-as évektől napjainkig rajongók hada hallgatja.
Összetéveszthetetlen hangja sebezhetősége, nyitottsága, érzelem gazdagsága magával ragadja a hallgatóságot, dalai sokszor szókimondóak, a balladáktól egészen a szenvedélyes funky ritmusokig.

Aki ezt az élményt felidézi Önöknek, nem más, mint a szintén érzelem dús hanggal bíró Hegyi Dávid.

Hegyi Dáviddal 2010-ben találkozhattak először azok, akik az RTL Klub tehetségkutató műsorát követték. Akkor a legjobb 24 énekes között végzett. Ez után többször lépett fel az Orfeumban, akusztikus duó estjeivel a budapesti bárokat járta, majd 2012-ben bemutatta első önálló koncertjét szintén a pesti mulatóban. Később óceánjáró hajón dolgozott énekesként, színházban és zenekarral egyaránt. Az elmúlt 3 évben az Őrült Nők Ketrece című színdarabban szerepelt, amelyet Alföldi Róbert rendezett, majd 2016-ban a TV2 országos énekes tehetségkutató műsorának második helyezettje lett és ezzel együtt az év legjobb férfi előadója.

Az énekes többek között olyan slágereket hoz el Önöknek, mint a Careless Whisper, a Too Funky , a Faith, vagy a mindenki által jól ismert Freedom… és igen, talán a zenei szabadság az, ami leginkább jellemzi ezt a koncertet…

Közreműködnek:
Hegyi Dávid – ének
Nagy Zsolt – dob
Fonay Tibor – basszusgitár
Horváth Bence – zongora
Rieger Attila – gitár
Kanizsa Georgina – vokál
Fábiánné Fellegi Anna – vokál

Kapunyitás: 20:00-kor
Programkezdés: 21:00-kor
Vacsorázási lehetőség 23:00-ig.

Jegyárak
■ Prémium: 3.500 Ft
■ Standard: 2.500 Ft

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 6 fős asztalainkat nagyobb csoportok számára tartjuk fent, így amennyiben Ön 6 fős asztalnál 5 főnél kevesebb helyet foglal le, előfordulhat, hogy egy másik asztalt ajánlunk fel Önnek, mert a nagyobb létszámú foglalások élveznek prioritást ezeknél az asztaloknál. Megértésüket köszönjük.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!