Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Lány a sárkányhajóban

Lány a sárkányhajóban

-Lány a sárkányhajóban-
kalandozás a vikingek korában 4-100 éves korig
írta: Kaszás Villő
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 11:00

Szereplők:
Gwen: Balatoni Dóra
Sznorr: Boronyák Gergely
Művészeti munkatársak: Kontha Nelli és Koltai Judit

Megtörténhet, hogy egy ősöreg holló repül be az óvoda, a színház, vagy a művelődési ház ablakán. Megtörténhet, hogy a sok összegyűlt gyerekről eszébe jut egy réges-régi történet, ami fiatal holló korában történt meg vele valahol egy viking faluban. Vajon változtak azóta a gyerekek, vagy csak a világ változott meg körülöttük? Meséjéből talán kiderül.

Sznorr és Gwen testvérek. Mikor Gwen megbetegszik, bátyja, Sznorr, kétségbeesve keresi húgának az orvosságot. Az erdőben barangolva találkozik a tündérekkel, akikkel egyezséget köt. Megkapja az áhított gyógyszert, de ezért örökké a tündérkirály szolgája marad. Mikor Gwen felépül, Sznorr keresésére indul. Fiúruhát öltve hajózik egészen az istenek szivárványhídjáig, hogy az istenektől kapott értékes karddal kiválthassa bátyját. De a kardot csak a legügyesebb harcos kaphatja meg. Gwen három próbát áll ki, melyekben állhatatosságával, fürgeségével és apró termetével győz. Az első próba alkalmával a víz alatti birodalomból kell felhoznia Thor elejtett kalapácsát, a második próba a versenyfutás Lokival, az alakváltó istennel, harmadik próbaként Ymir óriással kell megbirkóznia. A kislány végül kiérdemli a kardot, és kiszabadítja bátyját a tündérek birodalmából.
A közönséget az ősöreg Holló vezeti végig a viking hősök útján. A nézők maguk is aktív részeseivé válhatnak a történetnek, varázsmondókáikkal, táncukkal, énekükkel.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!