Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Lemezjátszó - Amy Winehouse

Lemezjátszó - Amy Winehouse

„A hallgatás élmény. Játsszuk le!”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 21. szerda, 19:00

A Fülesbagoly bemutatja :: LEMEZJÁTSZÓ
vol. 13 // Amy Winehouse - Back to Black

Albumszakértő: Felcser Máté
Házigazda: Horváth Gergely

Egy új, az országban is egyedülálló programsorozatot indítottunk el, ahol minden alkalommal egy bakelit lemezt hallgathat meg a közönség a B32 Galéria és Kultúrtérben.

A legmeghatározóbb, évfordulós albumokat játszuk le nektek a Rock’n’Roll történelem legnagyobbjaitól. A programsorozat nívóját Horváth Gergely, a Petőfi Rádió hajdani Kultúrfitnesz c. műsorának vezetője biztosítja, aki a hazai könnyűzenei élet sztárjaival az adott lemez koncepciójáról, háttértörténetéről beszélget.
Célunk, hogy a könnyűzene évtizedek óta a mai napig meghatározó formátuma, az album újra visszanyerje népszerűségét, értékét.

A lemezjátszás minőségéről az Audio-Technica és a Trevis Audio gondoskodik.

„A hallgatás élmény. Játsszuk le!”

Belépő: 800 HUF

Ajánlatunk


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!