Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Lemezjátszó / Radiohead - OK COMPUTER

Lemezjátszó / Radiohead - OK COMPUTER

A Fülesbagoly bemutatja :: LEMEZJÁTSZÓ
Vol 4.: Radiohead - Ok Computer (1997)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 7. csütörtök, 19:00

Lemezelemző: Likó Marcell

Házigazda: Horváth Gergely

Egy vadiúj, az országban is egyedülálló programsorozatot indítunk el, ahol minden alkalommal egy bakelit lemezt hallgathat meg a közönség a B32 Galéria és Kultúrtérben.

A legmeghatározóbb, évfordulós albumokat játszuk le nektek a Rock’n’Roll történelem legnagyobbjaitól. A programsorozat nívóját Horváth Gergely, a Petőfi Rádió hajdani Kultúrfitnesz c. műsorának vezetője biztosítja, aki a hazai könnyűzenei élet sztárjaival az adott lemez koncepciójáról, háttértörténetéről beszélget.Célunk, hogy a könnyűzene évtizedek óta a mai napig meghatározó formátuma, az album újra visszanyerje népszerűségét, értékét.

A lemezjátszás minőségéről az Audio-Technica és a KV2 Audio Hungary gondoskodik.

„A hallgatás élmény. Játsszuk le!”

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!