Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Lengyel Sándor - POWER TRÉNING - A Fordulópont
2

Lengyel Sándor - POWER TRÉNING - A Fordulópont

Egy gyakorlatközpontú tréningnap napjaink leggyorsabb módszeréről.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 8. szombat, 10:00

Kedves Érdeklődők, Jelentkezők!
 
Lengyel Sándor meghívásra külföldi expedíción vesz részt, utazása miatt a 2017. július 8-ra kiírt POWER Tréning sajnálatosan elmarad.
 
A megvásárolt jegyek összegét igény esetén a 2017. július 22-24-én tartandó Életmodellek Szeminárium befizetésébe beszámítjuk vagy visszautaljuk.
 
További információkért kérjük keresse bizalommal kollégáinkat az info@eos.hu email címen vagy a következő telefonszámon: +36 30 415 2913.
 
Köszönettel,
 
EOS INSTITUTE EC


Információ:
+36 30 415 2913
+36 1 457 0090
info@eos.hu
info@sandorlengyel.com


Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!