Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Levente Péter műsora

Levente Péter műsora

Levente Péter: Kacagó Koncert Csillebércen

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 27. vasárnap, 10:00

Levente Péterről:
1961–1970 között az Állami Bábszínház tagja volt. 1965–1979 között a Magyar Televízió Zsebtévé című sorozatának Móka Mikije volt. 1970–1978 között pedig az Operettszínház tagja volt. 1978–1994 között a Mikroszkóp Színpad gyermekrészlegének színész-rendezője volt. 1979–1992 között a Magyar Rádió Ki kopog? című sorozatának főszereplője, rendezője volt. 1986 óta művésztanárként szakmódszertani előadásokat tart Viselkedéskultúra – egyéniség – személyiség címmel. 1987–2001 között a Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházak Szövetségének magyar központi alelnöke volt. 1988-ban jelent meg Ki kopog? című – Döbrentey Ildikóval és Gryllus Vilmossal közös – nagylemeze. 1991-től a Magyar Televízió Égbőlpottyant mesék című sorozatának főszereplő-rendezője. 1994–1995 között a Komédium Színház igazgató-főrendezője volt. 1998 óta az Evangélikus Hittudományi Egyetem Hittanárképző Tagozatának meghívott tanára a nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolán. 2001 óta a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének meghívott tanára.
A Csillebérci Szabadtéri Színház vezetősége a műsor és helyszínváltozás jogát fenntartja!

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!