Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ludovico Einaudi - Underwater

Ludovico Einaudi - Underwater

A világ egyik legelismertebb és leghíresebb zongoristája, az 1955-ös torinói születésű Ludovico Einaudi 2017-es dupla telt házas Müpa-koncertje után visszatér Budapestre, hogy a filmzeneszerzőként is népszerű muzsikus stíluskategóriák felett álló fellépésével újra lenyűgözze a magyar közönséget.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 15. szerda, 20:00

A világ egyik legelismertebb és leghíresebb zongoristája, az 1955-ös torinói születésű Ludovico Einaudi 2017-es dupla telt házas Müpa-koncertje után visszatér Budapestre, hogy a filmzeneszerzőként is népszerű muzsikus stíluskategóriák felett álló fellépésével újra lenyűgözze a magyar közönséget. A klasszikus zenétől az avantgárdon át a popos, világzenés hatásokig terjedő összetevőkből egyedit alkotó művész rengeteg izgalmas munkát jegyez legutóbbi látogatása óta.

A nyolcvanas évek óta koncertdarabokat és színpadi műveket alkotó, továbbá lemezeket kiadó Einaudi a modern klasszikus populáris zenei kategórián belül a békés, megnyugtató, meditatív posztminimalista iskolát erősíti úgy, hogy számos más hatást is beenged zenéibe. Bátran kísérletezik akár Mali mande zenéjével, akár az örmény duduk hangszerrel, akár a dél-olasz tarantella műfajával, a filmzenés hatások pedig egyértelműek - sok más híres mozi mellett a 2011-es Életrevalók zenéje is nagy mértékben növelte népszerűségét. Hírnevét a 2000-es évek közepén alapozta meg az Una Mattina (2004) és a Divenire (2006) című albumokkal, de önálló világát a 2010-es években is szépen tágította (In a Time Lapse - 2013, Elements - 2015), budapesti bemutatkozása óta pedig igen aktív periódusát éli, például a hétlemezes Seven Days Walking projekttel, amely hét variációt nyújt néhány kulcsfontosságú témára. 2019-ben írt színpadi zenét Bob Wilson-rendezéshez, operát Colm Tóibín librettójából, valamint kísérőzenét az ünnepelt filmhez, A nomádok földjéhez. Underwater című legutóbbi, 2022-es albumát (ennek zenei anyagát hallhatjuk a Müpában) a szabadban, csendben, nyugalomban adott 2021-es koncertjei inspirálták - az érzelmek áradására második budapesti vendégszereplésekor is számíthatunk.

Ludovico Einaudi: zongora

Közreműködők:

Redi Hasa: cselló

Federico Mecozzi: hegedű, brácsa

Francesco Arcuri: ütőhangszerek

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!