Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ludwig a négyzeten – hatványozott műélvezet
7

Ludwig a négyzeten – hatványozott műélvezet

Ludwig a négyzeten – hatványozott műélvezet: filmvetítés és exkluzív tárlatvezetés december első szombatján
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 2. szombat, 16:00

A cannes-i filmfesztiválon Arany Pálmát nyert A négyzet (The Square, 2017, 151’ svéd és angol nyelven, magyar felirattal) című film vetítése Réz András filmesztéta bevezetőjével és egy levezető gondolatébresztő beszélgetéssel

A sikeres főkurátor, Christian tökéletes életének gépezetébe egyszer csak porszem kerül: egy ügyesen kitervelt átverés révén fényes nappal zsebelik ki a múzeum előtti forgalmas téren. Christian nem hagyja annyiban a dolgot, és bosszúhadjáratra indul a feltételezett tolvajok ellen. Közben egy erőszakos amerikai újságírónővel is bonyolult viszonyba kezd. Komikus, majd egyre abszurdabb és kínosabb helyzetek során kezd szétfoszlani látszólagos magabiztossága és irigylésre méltó élete.

A Négyzet a bizalom és gondoskodás menedékhelye. Határain belül mindannyian egyenlő jogokkal és kötelességekkel rendelkezünk.

Rendező: Ruben Östlund
Szereplők: Claes Bang, Elisabeth Moss, Dominic West, Terry Notary, Christopher Laessø, Marina Schiptjenko, Elijandro Edouard, Daniel Hallberg, Martin Sööder

„Akárcsak a Lavina, A Négyzet is egy dráma/szatíra. Szerettem volna egy elegáns filmet készíteni, vizuális és retorikai eszközökkel provokálni és szórakoztatni a nézőt. Témájában a film a felelősség és bizalom, gazdagok és szegények, hatalom és tehetetlenség témái között mozog. A növekvő hit az egyénben és a csökkenő hit a közösségekben. A bizalmatlanság az állammal szemben, a médiában és a művészetben.” (Ruben Östlund)

A programon való részvétel feltétele az elővételes online jegyvásárlás.
A program a Cirkofilmmel együttműködésben valósul meg.

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül,…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!