Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Lukács Miklós Trió - Cimbiózis

Lukács Miklós Trió - Cimbiózis

Lukács Miklós az egyik legfoglalkoztatottabb zenészünk. Az Opus Jazz Club és a BMC koncerttermének színpadán egyaránt gyakran megfordul.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 30. kedd, 21:00

Tavaly a klub egyik legsikeresebb koncertjét adta nyáron, az azóta már Cimbalom Unlimited címmel megjelent lemezének felvételeit követően, nem olyan régen pedig a Modern Art Orchestra szólistájaként hallhattuk játékát. Saját triójával, a Cimbiózissal tavaly ősszel járt a klubban, nem sokkal később pedig ugyanezzel a csapattal a wrocławi Jazztopad Festival Magyar Napjának fellépői voltak.

A cimbalmos-zeneszerző kifinomult szerzeményeiről és a tagok egymás rezdüléseire figyelő és reflektáló játékáról ismert trió időközben Budapest Anzix címmel megjelentette második albumát a Fonó Records gondozásában. A 2015-ben kiadott lemezről így vall a zenekarvezető. „Trióm második lemeze Budapestről szól. Életem meghatározó helyszíne ez a város, ezért szeretném bemutatni, hogy mit jelent nekem valójában. A kompozíciók képeslapként jelennek meg életemből. Némelyik üzenet szeretteim felé, de az is kiderül, hogy mit jelent a hajnal csöndje, amiből ébred a város és nyüzsögni kezd!”

„Lukács Miklós és Seress Rezső képei, rajtuk tereink, időink, történeteink. Pörgés és csend, napszakok, életszakaszok. Szerelmeink, gyerekeink, vasárnapjaink. A személyesség felvételei”, olvashatjuk a lemez ajánlójában.

„Mostanság (…) kevesen küldenek képeslapot. Tudják, olyan valódi, színes látképpel díszítettet. A Budapest anzix pótolja az űrt, mert utaztat. Lelkünkben indít el diavetítést, mely nyugtat, de jó értelemben véve fel is ráz. Lukács Miklós és csapata újra nagyot alkotott; tessék csak hallgatni!”, írta elragadtatással a lemezről Gáspár Károly a jazzma.hu oldalon.

Az Opus-beli koncerten a trió mindkét lemez anyagából ízelítőt ad.

Közreműködik:

Lukács Miklós - cimbalom
Orbán György - nagybőgő
Baló István - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

zenés játék két részben

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!