Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Macskák
4

Macskák

T. S. Eliot - A. L. Webber: Macskák

Musical / A Madách Színház előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 20:00

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

T.S. Eliot angol költő Macskák könyve című versciklusát zenésítette meg zseniálisan Andrew Lloyd Webber, és ebből készült a fantasztikus, világsikerű Macskák musical.

A Madách Színház 1983. március 25-én mutatta be a Macskákat, közvetlenül a londoni ősbemutató után. Az eltelt 32 évben az előadás több mint 1400-szor került színre – nemcsak Budapesten, hanem Szegeden, Debrecenben, Nyíregyházán, sőt az olaszországi Trento és Bergamo közönsége előtt is. Minden magyar színházi rekordot megdöntve eddig több mint 1,6 millió néző vásárolt jegyet a musicalre.

Az eltelt három évtizedben 3 teljes felújítást is megért a Macskák – a legendás Macskaszerepekben már 250 művész lépett színpadra. 2013. március 25-én a magyar színháztörténetben egyedülálló jubileumhoz érkeztünk: ezen a napon lett 30 éves a Madách Színház Macskák című előadása. E ritka évforduló alkalmából megújult az előadás - 2013. március 22-én új generáció lépett színpadra. Fiatal énekesek és táncosok, akik közül sokan még meg sem születtek a 1983-as bemutató idején. Mostantól azonban ők lesznek azok, akik a következő 30 évben sikerre viszik a Madách Színház „örökéletű” Macskáit.

Az előadást 12 éven felülieknek ajánljuk!
A műsorváltoztatás jogát fenntratjuk!

 

Ajánlatunk


zenés vígjáték

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!