Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Madarat tolláról

Madarat tolláról

Petőfi Színház Veszprém: Madarat tolláról

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 23. szerda, 14:30

A színház kiemelt feladata, hogy a gyerekeket jóra nevelje: a természet, az igaz barátság, az egészséges önkép – és nem utolsósorban – a színház szeretetére. Erre vállalkozunk, amikor ezt darabot a fiatal nagyérdemű elé kívánjuk varázsolni. A parkban rengeteg madár él: verebek, galambok, harkályok, rigók, varjak, gólyák és a bölcs Bagoly. Nekik is vannak bánataik, gyötrelmeik, problémáik, örömeik, vágyaik – hasonlóan, mint az embereknek. A kislány madárbarátot szeretne. A kis Feketerigó, nagyon kedveli a Kislányt, a barátja szeretne lenni. De úgy képzeli, egy ilyen nagyszerű barát, mint a Kislány, sokkal különlegesebb barátot érdemel, mint ő… Közben harangoznak, vagy fúj a szél. Vagy mindkettő. És minden megoldódik.

Szereplők:

Galambanya - Módri Györgyi
Bagoly - Nyirkó István
Anyuka - Terecsik Eszter
Kislány - Morgan Matilda
Feketerigó - Göndör Dávid
Sárgarigó - Halas Adelaida
Gólyakirályné - Dominek Anna
Gólyaherceg - Kiss Barnabás
Kálomista varjú - Szűcs László
Verébfőnök - Máté P. Gábor
Harkály mester - Keresztes Gábor
Fotós - Szeles Jószef
Kislány - Barosi Adél
Feketerigó - Farsang Máté
Sárgarigó dadus - Soltis Eleonóra
Gólyakirály - Tóth Loon
Micó macska - Palásthy Bea
Pápista varjú - Tóth Loon

Alkotók:

Rendező - Tóth Loon
Rendező asszisztens - Péti Krisztina

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!