Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


"MAGÁNYTÓL AZ ÖSSZETARTOZÁSIG" Pál Feri atya előadása
4

"MAGÁNYTÓL AZ ÖSSZETARTOZÁSIG" Pál Feri atya előadása

„Magánytól az összetartozásig”
Pál Ferenc római katolikus pap, mentálhigiénés szakember előadása a közelgő Házasság Hete programsorozat alkalmából
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 3. szombat, 19:00

Pál Feri ebben az előadásában arra keresi a választ, mi az, ami ellehetetleníti a hosszú kapcsolatra irányuló törekvéseinket, miért jellemez egyre többeket a magány vagy az elmagányosodás, akár a kapcsolatokon belül is?
A magyarországi kutatások szerint a felnőtt népesség 50 százaléka tud csak biztonságosan kötődni. Ez ijesztő arány!  A lakosság felének tehát komoly kötődési zavarai vannak, „erős sebződés a bizalomban, kötődésben, intimitásban.” Ezek rendszerint a negatív gyermekkori élményekből származnak, rendezetlen szülő-gyerek viszonyból, szeretetlen, veszekedős apa-anya mintákból.
Pál Feri azonban reményt is ad nekünk, azért mert valaki nem tud biztonságosan kötődni, még nem válik esélytelenné a párkapcsolatban, „azonban tudatosságra és fokozott erőfeszítésekre lehet szüksége, hogy ne sebzettsége irányítsa az életét, hanem ő adjon szabadon választ a gyöngeségeire.”

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Ajánló


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!