Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Magic of Acappella, The Real Group, Jazzation, Sjaella

Magic of Acappella, The Real Group, Jazzation, Sjaella

A BKK-ban fellépő három együttes mindegyike a műfaj legavatottabb képviselője hazájában. Műsorukon önálló és közös számok is szerepelnek majd.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 19. szombat, 19:30

A Real Group a világ egyik legismertebb professzionális acappella együttese, a stockholmi székhelyű csapatot „Chili Con Carne” című slágerük tette világszerte híressé. 1984-ben a Svéd Királyi Zeneakadémián alakult az együttes, a kezdetekkor az intézmény saját „szakot” hozott létre számukra, melyre maguk hívhatták meg tanáraikat. Diplomakoncertjüket teltház miatt meg kellett ismételni.
Az eltelt bő három évtized alatt a Real Group bejárta a világ legnagyobb színpadait, évről-évre turnézik Ázsiában és Amerikában is. Stílusok széles arzenálját felvonultató vokális repertoárjának és az élmény alapú kóruszenei oktatás terén kifejtett folyamatos munkájának köszönhetően a nemzetközi acappella-közösség meghatározó együttese. (www.therealgoup.se)

A Jazzation 2005-ben alakult Budapesten, és ma Magyarország legismertebb jazz-acappella formációja. 2013-ban Grazban, 2014-ben az olaszországi Pinerolóban, 2015-ben Lipcsében nyerte meg a legrangosabb acappella versenyek nagydíjait. 2016-ban elnyerte az Independent Music Awards közönségdíját, 2017-ben „A Dal” című műsor kapcsán egy ország dúdolta a „Fall Like Rain”-t. Évről évre számos nemzetközi kurzus és fesztivál résztvevője Európában és Ázsiában is. (www.jazzation.com)

Egységes mégis egyéni, könnyed mégis tartalmas, pontos mégis szabad – ez a sokszínűség jellemezi a Sjaella, Németország egyik vezető női énekegyüttesének hangzásvilágát. A hat fiatal lipcsei énekesnő 2005 óta dolgozik együtt. Nyitottak az új benyomásokra, szeretik a zenei sokoldalúságot.
Megalakulásuk óta számos fesztiválon és TV-műsorban léptek fel, a legnevesebb kórusversenyeket elnyerték a legjobbaknak járó díjakat. 2016-ban az SOS Gyermekfalvak hivatalos nagykövetévé nevezték ki az együttest. E tevékenységük keretében workshopokat adtak a Közel-Keleten gyermekek és fiatalok számára.
A Sjaella név a dán-svéd sjael = lélek szóból származik. (www.sjaella.de)

A Budapesti Nemzetközi Kórusünnep keretében megismerheti a kóruszene ezer arcát. A rendezvény három helyszínen zajlik, a Müpa minden terében kóruszene zeng, workshopok zajlanak, míg a BMC-ben a kórusversenyen drukkolhat kedvenceinek, a Budapest Kongresszusi Központban pedig az acappella-kórusmuzsika legjavából kaphatnak ízelítőt az érdeklődők.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!