Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mágikus Beatles parádé - koncert

Mágikus Beatles parádé - koncert

A Beatles zenekar teljes történetét bemutató előadás a BlackBirds együttessel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 19. csütörtök, 21:00

A budapesti Centrál színházban és a Katona József színházban is telt házzal bemutatott műsor átöleli a BEATLES együttes teljes pályafutását az 1962-es első kislemeztől (Love Me Do) az 1970-es utolsó nagylemezig (Let It Be).A zenekar 4 fő korszakát nem csak a dalokon keresztül kísérhetjük végig, de a 4 átöltözéssel az adott korszakhoz tartozó fellépőruhák is megidézik a Beatlest.

A The BlackBirds zenekar korhű ruhákban, korhű hangszerekkel adja elő a jól ismert dalokat és felidézi a BEATLES együttes fontosabb korszakait! A Bors őrmester nagylemeztől kezdve pedig + 1 zenész is a színpadra lép, a még teljesebb és hitelesebb megszólalás érdekében. A közönség egy közel 100 perces időutazásban vehet részt - egy valódi slágerparádén keresztül - többek között olyan dalokkal, mint az All My Loving,  A Hard Day's Night, Yesterday, Yellow Submarine, Hey Jude vagy a Come Together.

Az előadást egy erre az alkalomhoz készített egyedi és exkluzív háttérvetítés is színesíti!

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!