Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mágnás Miska

Mágnás Miska

A grófkisasszony, Rolla és az egyszerű származású mérnök, Baracs szerelme a társadalmi különbég miatt meghiúsulni látszik. Ám a mosdatlan lovászfiúból előkelő úrrá avanzsáló Miska megjelenésével a történet izgalmas fordulatot vesz..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 14. vasárnap, 19:00

Bakonyi Károly - Gábor Andor - Szirmai Albert: Mágnás Miska
Nagyoperett

1916-ban, 100 évvel ezelőtt látott napvilágot a Mágnás Miska, az ország akkori legkiválóbb táncos- komikusának, Rátkai Mártonnak írott operett. A grófkisasszony, Rolla és az egyszerű származású mérnök, Baracs szerelme a társadalmi különbég miatt meghiúsulni látszik. Ám a mosdatlan lovászfiúból előkelő úrrá avanzsáló Miska megjelenésével a történet izgalmas fordulatot vesz. Az igaz szerelem védelmében és a rangot mindennél előbbre valónak tartók megbosszulására kieszelt cselszövések, félresikerült próbálkozások oltári patáliába fulladnak. A „Cintányéros cudar világ”-tól a „Hoppsza Sári”-ig rögös az út, de az őszinte, szerelmes vallomások mindent elsimítanak. A kecskeméti Katona József Színház közkedvelt művészei felejthetetlen operett- élményt ígérnek.

Közreműködik a színház meghívott zenekara, és a Kecskemét City Balett.

Bemutató: 2016. november 18.

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!