Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Magyarvista Social Club tánckoncert

Magyarvista Social Club tánckoncert

A jazz, a pop, a rock, a latin, a blues és a folk találkozása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 20. szombat, 20:00

Magyarországon a vasfüggönyön át beszivárgó beat zene hamar teret hódított magának a 60-as években, a magyarra átültetett angolszász rock’n’roll valahogy mégsem bizonyult időtállónak. A 10 évre rá indult táncházmozgalom , tehát a paraszti kultúrából átmentett néptánc és népzene viszont egyszer csak a városiak egyik szubkultúrája és színpadi műfaj lett. Az igény már akkor megvolt rá, hogy a hazai zenekarok stílusiránytól függetlenül valami egyedi, sajátosan magyar produkciót hozzanak létre.

A MagyarVista Social Club éppen azért indult, hogy a lehető legjobban kitolja a kulturális határokat minden irányba. A zenekar esszenciája abban rejlik, hogy az akkori és a modern könnyűzenét valamint a népzenét miként tudja egy szerves egésszé alakítani a színpadon.

Ehhez a projekthez éppen emiatt a legkülönfélébb stílusok elismert képviselői verődtek össze 2011-ben. A jazz, a pop, a rock, a latin, a blues és a folk találkozása saját szerzeményeken keresztül történik meg. Az ebből kialakult crossroads mentén akár Nyugat-Európában, akár az Államokban, akár Keleten hallgatják a dalokat, mindenkinek kicsit ismerős lehet egy-egy dallam, egy-egy zenei megfogalmazás, mégis valami teljesen új és izgalmas világgal találkozik.

Több, mint két éve a „Mégis a szerelem” c. daluk benne van a Petőfi Rádió rotációjában. 2017 a banda életében a megújulás éve: Az énekesnői poszton Paár Julcsit Kovács Sára énekesnő váltotta, aki fuvolistaként is új színfolt az együttes megszólalásában. Harmadik lemezük, a „Mégis a szerelem” a Gryllus kiadó gondozásában jelent meg, mely minden eddiginél letisztultabb formában képviseli egyedi, világzenei stílusukat a hazai palettán. Az Imágó Tánctársulattal közösen bemutatott ’Mégis a szerelem - Tánckoncert’ egy egész estés látványos produkció, mely nagy színpadokon és színháztermekben is képes megszólítani a közönséget.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!