Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MAO: George Gershwin – Porgy és Bess

MAO: George Gershwin – Porgy és Bess

Közreműködik: Modern Art Orchestra, Fekete-Kovács Kornél - trombita. Vezényel: Dinyés Dániel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 30. vasárnap, 19:30

A MAO ezúttal Miles Davis és Gil Evans, a legendás szerzőpáros Porgy and Bess című albumát kelti életre. Az eredeti felvételt, George Gershwin operájának átiratát, a jazztörténet méltán említi a szerzőpáros legjobban sikerült alkotásai között. A lemez a  megjelenése óta rendkívüli ismertségre tett szert, az alkotópáros egyik legkeresettebb szerzeménye - az albumon hallható az azóta több, mint huszonötezer átiratból imert Summertime, valamint az olyan neves művészeket, mint Ella Fitzgeraldot és Louis Armstrongot, vagy Barbra Streisandot is megindító Bess, You Is My Woman Now. Az esten a teljes anyagot eredeti hangszerelésben mutatja be a Modern Art Orchestra.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Mi ez, mi ez, miez, ez a rettentő csengetés? Tűz van? Ezek nyilván tűzoltók… szólni kellene az Erzsinek, hogy oltsa el a lámpát, biztosan meggyulladt a kredenc… Dehogy… hiszen ez a vekker… A vekker csönget… De hiszen akkor fél hét van már… fel kellene kelni.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!