Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MÁRCIUS 15. NAVRATIL ANDREÁVAL

MÁRCIUS 15. NAVRATIL ANDREÁVAL

Gyerektáncház és koncert

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 15. csütörtök, 16:00

16.00: Kobzos gyerektáncház. Hangszerbemutatóval, énektanítással és mesével egybekötött játékos moldvai csángó táncház Navratil Andrea vezetésével.

16.00-18.30: Kézműves foglalkozások gyermekeknek Csíki Lóránt vezetésével
 
19.00: „Este későn megperdítik a dobot”
 
Úgy tartják a régiek, ünnepkor az ég a földdel összeér, s ezek a „haszontalan” napok adnak erőt a mívesekhez. A mai jeles napon Navratil Andrea zenésztársaival szeretné felidézni, hogy a Kárpát-medence népköltészetében hogyan maradt meg az 1848-as szabadságharc emlékezete. Az este folyamán nem csak az énekes és hangszeres hagyomány, hanem a különböző tájak, falvak virtuóz férfitáncainak és díszes páros táncainak bemutatására is sor kerül.

Közreműködnek:

Berecz István
Bures Réka
Demeter László
Dövényi Gergely
Juhász Dénes
Kalász Tamás
Komáromi Márton

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!