Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MÁV BACH: János-passió

MÁV BACH: János-passió

MÁV Szimfonikus Zenekar

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 27. kedd, 19:00

J. S. Bach: János-passió, BWV 245

Szemere Zita (szoprán), Johanna Krokovay (alt), Horváth István (tenor), Szerekován János (Evangélista), Bakonyi Marcell (basszus), Kovács István (Jézus) MÁV Szimfonikus Zenekar Vezényel: Kamp Salamon

Johann Sebastian Bach János evangéliumának szövegére komponált hatalmas egyházzenei műve nemcsak a zene, hanem a művészetek egyetemes történetének is egyik legkiemelkedőbb alkotása. A János-passió olyan megrendítően ábrázolja a bibliai történet drámáját, és olyan erővel ragadja meg a mai hallgatót is, amit szavakkal nem is lehet leírni. Bach zenéjének előadására nehezen találhatnánk hitelesebb művészt Kamp Salamonnál, aki több mint harminc éve áll a Deák téri Evangélikus Templom Lutheránia Ének- és Zenekarának élén, és azóta sokszor előadta Bach egész egyházzenei életművét. A karnagy Európa számos nevezetes műhelyében, köztük Stuttgartban, Helmuth Rilling mellett tanulta Bach és kora zenéjének hiteles előadási gyakorlatát, napjainkban pedig a Zeneakadémia professzoraként adja át tudását az új generációk muzsikusainak.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!