Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MÁV Unokák/1.

MÁV Unokák/1.

Két évvel ezelőtt elkezdett, éveken túlnyúló sorozatunk, amelynek keretében a Dénes-Worowski Marcell – Seidl Dénes páros olyan kiválóan bevezet bennünket a nagy orosz zeneszerző, Csajkovszkij mese-balettjeinek világába, idén véget ér, a harmadik nagy táncjátékkal, amelynek A hattyúk tava a címe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 9. szombat, 11:30

Műsor
Mesék – Zenében 1.
Csajkovszkij: A hattyúk tava - részletek

Műsorvezető
Seidl Dénes

Vezényel
Dénes-Worowski Marcell

Két évvel ezelőtt elkezdett, éveken túlnyúló sorozatunk, amelynek keretében a Dénes-Worowski Marcell – Seidl Dénes páros olyan kiválóan bevezet bennünket a nagy orosz zeneszerző, Csajkovszkij mese-balettjeinek világába, idén véget ér, a harmadik nagy táncjátékkal, amelynek A hattyúk tava a címe. A történet egy régi orosz népmese feldolgozása. Egy ifjú herceg születésnapját ünnepli, majd amikor a vendégek távozása után egyedül marad, egy nagy hattyúcsapat húz el fölötte az égen. Úrrá lesz rajta a vadász-szenvedély, íjat ragad és a hatytyúk után ered. Egy tóparton talál rájuk, ahol kiderül, hogy a hattyúk valójában a gonosz varázsló által elvarázsolt lányok, akik egy férfi igaz szerelme által szabadulhatnak meg. Egyikükkel, Odette-tel nyomban megszeretik egymást. Később a hercegnél újra estélyt rendeznek, hogy a vendégek közül válasszon feleséget. Megjelenik egy fekete lovag a lányával. Ő valójában a varázsló, aki lányára Odette arcvonásait varázsolta, ezért a herceg azt hiszi, hogy ő Odette és örök hűséget fogad. A tóparton találkozik az igazi Odette-tel, rájön, hogy becsapták. Haragra gerjedve rátámad a varázslóra és nagy harcban legyőzi, a hattyúlányok pedig megszabadulnak. A zene gyönyörűen ábrázolja a szereplők érzelmeit, az eseményeket és a hattyúk tavának természeti szépségeit.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!