Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Megszakított repülés, avagy szerelmem, Viszockij (Marina Vlady önéletrajzi regénye alapján)

Megszakított repülés, avagy szerelmem, Viszockij (Marina Vlady önéletrajzi regénye alapján)

A MEGSZAKÍTOTT REPÜLÉS, AVAGY SZERELMEM, VISZOCKIJ

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 9. péntek, 19:00

Marina Vlady önéletrajzi regényét színpadra alkalmazta GERGELY LÁSZLÓ

Előadja: BÁLINT MÁRTA

A monodráma az orosz származású, nagy francia filmcsillag, Marina Vlady és az orosz-szovjet zenész és költő, a brezsnyevi Oroszország híres-hírhedt művész-istene, polgárpukkasztó bárdja, Vlagyimir Viszockij viharos, önpusztító szerelmét és Viszockij tragikus halálát örökíti meg. A két ember mennyet és poklot megjáró szerelme és házassága mintha maga is költészet, különös hangulatú dráma lenne: két sajátos intenzitással lobogó lélek játéka és harca élettel, halállal, múlttal, jelennel, egymással – egymásért. A darab ezen túlmenően a francia színésznő és az orosz művész viharos kapcsolatán keresztül a jelenkorra aktualizált korrajzot ad a hidegháborús Európa viszonyairól is. Fontos morális üzenetet hordoz arról, hogy a tehetség és az örök emberi értékek (mint az erkölcsi tartás, a szerelem megtartó ereje, a hit és a szabadságvágy) érvényre jutnak a diktatúrának a legtisztább emberi kapcsolatokat is bomlasztó hatásával szemben, még akkor is, ha ehhez egyéni tragédiák, önpusztító szenvedések sorát kell átélni.

Ajánlatunk


zenés party két részben

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!