Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


EurOpus | Melanoia

EurOpus | Melanoia

A kvartettet 2012 nyarán alapította a szerb származású német zeneszerző-dobos Dejan Terzic, az európai jazzvilág igen keresett ütőse. Terzic az elmúlt közel húsz évben száznál is több felvételen működött közre és folyamatosan koncertezett nemzetközileg elismert művészek társaságában. 2014-ben a tekintélyes német ECHO JAZZ díjat is elnyerte a legjobb hazai dobos kategóriában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 13. szombat, 20:00

A Melanoia kvartett kezdettől fogva a zenévé átlényegült empátia iskolapéldája volt: négy zenészé, akik a jazzt a másik oldalról közelítik meg, melynek előfeltétele a közös hallgatás, a másikra való teljes odafigyelés és a másiknak adott felelet. Egy ilyen közegben a szólók már soha nem szólóként, hanem egy spontán vagy épp kiszámított kompozíció elemeiként szólalnak meg. A pillanatok határai kinyílnak és eggyé olvadnak a többi pillanatéval, egy élő folyamat elkerülhetetlen impulzus-láncolatában. Minden hiúságot nélkülöző zenélés ez, melynek kontextusában a négy egyéni hang a Mi összetartozásából kel életre.

Az eredetileg Hayden Chisholm szaxofonossal, Achim Kaufmann zongoristával és Ronny Graupe gitárossal – egytől egyig a nemzetközi jazz színtér évek óta jól ismert alakjaival – megalakított német „all-star” csapat felállása az elmúlt másfél év folyamán részben átalakult. Az Opusban a francia iXi vonósnégyessel 2016 novemberében közösen adott koncertjükön már Christian Weidner volt a Melanoia szaxofonosa, míg a zongorista posztját 2017 végétől a kiemelkedő Jozef Dumoulin tölti be Belgiumból. Az új felállás adta friss művészi inspirációk révén szinte azonnal új kompozíciók is születtek, melyeket a csapat az Opus-beli koncertet megelőző napokban a BMC stúdiójában rögzít, a BMC Records gondozásában közeljövőben megjelenő új lemezéhez. A majdani album anyaga elsőként az Opusban hangzik el nyilvánosság előtt.

Közreműködik:

Christian Weidner - altszaxofon
Jozef Dumoulin - zongora, Fender Rhodes
Ronny Graupe - 7-húros gitár
Dejan Terzic - dob, ütőhangszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!