Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Melyiket a 9 közül? - családi színházi előadás

Melyiket a 9 közül? - családi színházi előadás

Melyiket a 9 közül?
Zenés, családi karácsonyi történet egy felvonásban, a Múzsák Társulat előadásában
Jókai Mór Azonos című novellája alapján írta: Kal Pintér Mihály, zenéjét szerezte Poós Miklós
Ajánlott korosztály: 5 éves kortól
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 26. kedd, 18:00

Pest Városában él János Mester, a szegény csizmadia kilenc gyermekével. Karácsony reggelén János különös ajánlatot kap a felettük élő gazdag házi úrtól: ha gyámsága alá veheti Varga egyik fiát, a kiválasztott gyermeket tanult, gazdag úrrá teszi. A mindennapi betevőért harcoló családfőnek az atyai szív legnehezebb döntését kell meghoznia: Melyiket a kilenc közül?

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!