Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mezzoforte

Mezzoforte

A gejzírek hazájának legforróbb jazz-funk formációja, a Mezzoforte idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. Az évforduló jegyében adnak nagyszabású ünnepi koncert Cafe Fesztivál keretében a Hajón!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 8. vasárnap, 20:00

Mezzoforte (ISL)

A gejzírek hazájának legforróbb jazz-funk formációja, a Mezzoforte idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. Az együttes negyedik albuma (Surprise Surprise) 1983-ban meghozta a nemzetközi áttörést, az izlandi zene előbb Nagy-Britanniában, majd szerte Európában népszerűvé vált. Az album legnagyobb slágerének (Garden Party) köszönhetően a Mezzoforte neve végérvényesen összefonódott a táncolható, könnyed, funkos jazzhangzással.

A tagok szerényen nyilatkoznak sikerükről: szerintük egyszerűen az izlandi elszigeteltség adott nekik több időt arra, hogy saját dallamviláguk karakterével foglalkozhassanak. Generációk nőhettek fel a zenekar elsőre megjegyezhető melódiáin, amelyek most, tíz év után ismét az A38 Hajón szólalnak majd meg egy tematikus, az egész karriert felölelő klubkoncerten.

Az együttes tagjai:
Eythor Gunnarsson – billentyűs hangszerek
Fridrik Karlsson
Bruno Mueller – gitár
Jóhann Ásmundsson – basszusgitár
Oskar Gudjonsson – szaxofon
Sebastian Studnitzky – trombita, billentyűs hangszerek
Gulli Briem – dobok
Thomas Dyani – ütőhangszerek

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!