Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mikhail Mering klarinétestje - A Kovács Béla Klarinétverseny győztesei

Mikhail Mering klarinétestje - A Kovács Béla Klarinétverseny győztesei

Versenygyőztesek
Mikhail Mering és Damien Bachmann
A Kovács Béla Klarinétverseny győztesei
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 28. csütörtök, 19:00

Mendelssohn: 1. koncertdarab, op. 113
Poulenc: Klarinét-zongora szonáta
Kovács Béla: Hommage à Strauss
Csajkovszkij–Alexandre Chabod: Diótörő-fantázia
Kovács Béla: Üdvözlet a Balkánról
szünet
Weinberg: Klarinét-zongora szonáta, op. 28
Sarasate: Carmen-fantázia, op. 25
Kovács Béla: After You, Mr. Gershwin
Amilcare Ponchielli: Il Convegno, op. 76

 

Mikhail Mering, Damien Bachmann (klarinét)Takáts Márton (zongora) Negyvenöt év után rendeztek újra nemzetközi klarinétversenyt 2015-ben Magyarországon, a legendás Kossuth-díjas művész, Kovács Béla négy évtizedes zeneakadémiai pedagógiai munkássága tiszteletére. A versenyből két fantasztikus muzsikus került ki győztesen, osztozva az első díjon, valamint a Zeneakadémia által felajánlott különdíjon, amelynek köszönhetően most a nagyközönség előtt is bemutatkozhatnak. Mindkét művész 1991-ben született, és nemrégiben lettek rangos és nagy múltú együttesek szólóklarinétosai. Mikhail Mering a moszkvai Alfred Schnittke Állami Zenei Intézetben, valamint a versailles-i Conservatoire-on tanult, szólistaként közreműködött többek között az Orosz Nemzeti Filharmonikusokkal és a Tokiói Szimfonikusokkal. 2011-ben egy moszkvai fafúvós versenyen bizonyult a legjobbnak, három évvel később pedig Japánban lett harmadik helyezett a Jacques Lancelot Nemzetközi Klarinétversenyen. A svájci születésű Damien Bachmann számos egyéb versenyen is elért első helyezést, például hazájában, Olaszországban, valamint Csehországban és Romániában, illetve megkapta a Bázeli Zenekari Társaság Alapítványának első díját is. A két különleges tehetségű pályakezdő művész hangszerük irodalmának ritkán hallható és jól ismert darabjaiból szólaltat meg izgalmas és színes válogatást.

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!