Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mit mondanak nekünk a csillagok?

Mit mondanak nekünk a csillagok?

Egy nap, amikor számot kell vetnünk a pusztításainkkal
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 15. péntek, 17:00

"Lassan sikerül magunk körül mindent tönkretenni,
Rájöhetnénk, van, amit nem lehet megvenni,
és ha eljön majd a vége, és itt fekszünk holtan,
Hiába is mondanám, hisz késő, én szóltam!"
/The Grenma/

Sokan érzik úgy, hogy a világ számukra zavaros, érthetetlen, és akár akarják – akár nem túlnő a kereteiken. Ez bizony így van! Persze ezért mi magunk is megteszünk sok mindent, tudatosan vagy csak nem odafigyelve. Tulajdonképpen mindegy. A lényeg, hogy káosz és zűrzavar uralja többségünket és ettől pedig szenvedünk. Szeptember 15-én azoknak, akik változtatni szeretnének ezen, nyújtunk néhány alternatívát a BÁKK programjainak keretein belül. Délelőtt fél tízkor a Hulladék kommandóval közösen a Kispataknál próbálunk teret adni a környezetvédelem számára. A tanösvény ismertető tábláinál szeretnénk az érdeklődők számára bepillantást engedni közvetlen környezetünk szépségbe és hasznosságába. Rávilágítani arra, hogy  az ember eleve a természet része, még akkor is, ha megkülönbözteti magát tőle azért, hogy kihasználhassa. Elmondani, mennyire fontos lenne a szemlélet változás mindannyiunk érdekében. Átadjuk a kijavított ismertető táblákat, a megrongált hulladékgyűjtőkből is kihelyezünk újakat, és a kipusztult vagy kipusztított fák helyére is ültetünk újakat. El kell döntenünk az nem igaz, hogy az emberi faj egy betegség, mely behálóz mindent. Elpusztítja a földet, és ki kell jutnunk innen. Képes a gyógyításra is, és meg is teszi, csak még tétovázik egy kicsit

Azon a napon, délután öt órától két előadást is meghallgathatnak az érdeklődők a BÁKK színháztermében. Balogh Lajos „Neo”, és Grandpierre Atilla fog az érdeklődőknek beszélni az Univerzumról, a csillagokról, a sorsunkról és mindezek összefüggéseiről. Mi végre vagyunk, mi a helyünk a Világegyetemben, mennyire hihetetlen, hogy a Teremtő, aki oly sokféle szervezetet helyezett a Földre, melyek mindegyike csodálatra méltó a maga nemében, és oly tökéletes a maga módján, megengedi mesterművének, az embernek, hogy mindörökre elpusztítsa ezeket. Beszélnek a tudományos tézisekről és arról is, hogy néha az is felemelő érzést jelent, ha - a változatosság kedvéért - nem döntjük romba a világot. A történelem során az ember létrehozott egy folyamatot, melyet a Föld hasznosítása során mindig betart. Ez a gyarmatosítás – elpusztítás - továbbállás. Sajnos ebbe a rendszerbe önmagát is besorolta. Rajtunk múlik így éljük tovább az életünket, vagy változtatunk rajta?

Az előadások után, a magvas gondolatokat levezetendő az Alma Latina együttes koncertjét hallgathatják meg vendégeink. A nagy múlttal rendelkező, Latin-amerikai ritmusokat játszó zenekar színvonalas zenei produkciójára szórakozhatnak a tánsot és a pergő zenéket kedvelő művészetbarátaink.

Részletes program:

17:00 óra – Balogh Lajos „NEO”
Az állatövi jegyek és a sorsunk

18:00 óra – Grandpierre Atilla
Lélek és Világegyetem kapcsolata

20:00 óra – Alma Latina együttes
Latin-Amerikai ritmusok

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!