Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Modern építészeti séta - Breuer újra itthon
4

Modern építészeti séta - Breuer újra itthon

Breuer újra itthon című kiállítás kísérő programjaként kerül meghirdetésre a Bauhaus séta.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 5. szombat, 10:00

Útunk során a kiállításban szereplő építészek remekeit is felkeressük, valamint kevésbé ismert modern házakat is. Egy középületet, illetve egy Molnár Farkas házat pedig belülről is megcsodálhatunk!

A  két világháború között Budán, a Pasaréten egy új városrész alakult ki. Az akkori középpolgári réteg már nem historizáló bérházakban kívánt élni, hanem zöldövezetben, kényelmes, olcsóbb kivitelezésű, praktikus, modern stílusú családi házakra vágyott.

A sétát Kapovits Réka építészmérnök vezeti.

Részvételi díj: 3500 Ft/ 1db alkalom 1 főnek(A belépőjeggyel a Breuer újra itthon kiállítás is látogatható.)Indulás: 10 órakor, Budapesti Hotel,„Körszálló”, II., Szilágyi Erzsébet fasor 47.

Érkezés: 12 órakor, II., Lotz Károly utca 4/b

Séta időtartama: 120 perc

 

 

Létszám: max. 30 fő

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!