Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Moving out-Lengyelország

Moving out-Lengyelország

MOVING OUT - Anna Piotrowska - Lengyelország

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 25. kedd, 20:30

Piotrowska „moving ---- -- out” c. kísérleti előadása a térrel, valamint az aktív-passzív és objektív testtel kapcsolatos gondolatainak kvintesszenciája. Az alkotás során Piotrowska elsősorban az improvizációra támaszkodik, aminek segítségével meghallja saját testének, a térnek és környezetének igényeit. Fontos számára az az út, amelyen keresztül a művész bevonja nézőit az alkotás folyamatába. Piotrowska évek óta olyan előadásokat hoz létre, amelyekben a test és az értelem tapasztalata elválik egymástól.

A kifejezetten a Horizont Fesztivál számára készülő előadás ősbemutatója a fesztiválon lesz látható.

Anna Piotrowska (1974, Człuchów). Koreográfus, rendező, tanár és előadó, a varsói Dance Development Foundation alapítója és vezetője. A varsói „mufmi” dance theatre alapítója és igazgatójaként több mint negyven alkotást hozott létre 1995 óta. Aktívan részt vesz a lengyel művésztársadalom életében, helyi és nemzetközi projekteket szervez, többek között a SzólóDuó Lengyelországi Társfesztiválját.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!