Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MOZART-EST VÁSÁRY TAMÁSSAL Auer Fesztivál - Veszprém

MOZART-EST VÁSÁRY TAMÁSSAL Auer Fesztivál - Veszprém

Mozart-est Vásáry Tamással
Auer Fesztivál – Veszprém
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 1. szerda, 20:00


MOZART: Don Giovanni – Nyitány K 527
MOZART: Esz-dúr zongoraverseny „Jeunehomme” K 271
MOZART: g-moll szimfónia K 550

Fejérvári Zoltán zongoraművész
Közreműködik: Mendelssohn Kamarazenekar
Vezényel: Vásáry Tamás

Vásáry Tamás koncertjei mindig emlékezetessé válnak. Nála a külsőségektől mentes megközelítésen és az előadott mű tökéletes ismeretén felül a mély és őszinte átélés olyan természetes módon ötvöződik, mely a mai sikerhajhászó művészvilágban unikumnak számít. Ezen az estén is teljes biztonsággal ülhetünk be a nézőtérre abban a hitben, hogy nem kísérletezést fogunk hallani, hanem egy sok évtized alatt kiérlelt és letisztult interpretációban lesz részünk, miközben mindannyiunk egyik legkedvesebb zenekari művét, a „nagy” g-moll szimfóniát élvezhetjük. 
Ha a zongorista-karmester Vásáry pálcája egy zongoraművészt is instruál a színpadon, akkor tudhatjuk, jelentős művész ül a zongoránál. Fejérvári Zoltán a híres magyar zongoraiskola új neveltje, a Montreáli Zongoraverseny győztese, akit szárnyaló nemzetközi karrierje közben sikerült Veszprémbe meghívnunk, hogy – Alfred Brendel szavaival – a világ egyik legnagyobb csodáját, az ún. „Jeunehomme” zongoraversenyt adja elő.  Nemzedékek izgalmas találkozása és Mozart szelleme együtt lesznek jelen ezen a koncerten.   

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Ajánló


GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!