Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mózes Tamara - Nagy János - Vincent Mascart (H/F)

Mózes Tamara - Nagy János - Vincent Mascart (H/F)

Nagy János, Erkel-díjas zeneszerző és jazz-zongorista évek óta játszik együtt Mózes Tamara zongorista-énekesnővel.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 18. kedd, 21:00

Felléptek már közösen a Művészetek Palotájában, a Milánói Világkiállításon, a BMC Opus Jazz Clubban, a Jazzy Rádió és a Bartók Rádió koncertműsoraiban, valamint rendszeresen koncerteznek Vincent Mascart francia szaxofonművésszel, aki a Perpignan-i Konzervatórium jazztanszakának vezetője.

A trió tagjai egyrészt nemzetközi előadóként, másrészt tanárként is tevékenyek, évente tartanak közös workshop-okat is, valamint mindhárman tanítanak a minden nyáron megrendezésre kerülő BVIT zenei improvizációs táborban.

A különleges formáció tág teret nyújt a zenei ötleteknek, a zenészek szabadon szárnyalnak az együtt-játék lehetőségeiben, színes univerzumokba kalauzolják a közönséget. Műsoruk saját szerzeményekből és sztenderd-átdolgozásokból áll, sok improvizációval!

Közreműködik:

Mózes Tamara - ének, billentyűk
Nagy János - zongora, billentyűk
Vincent Mascart - szaxofon

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!