Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mozsik Imre: Irány Hawaii! - TÁP Színház/Szkéné

Mozsik Imre: Irány Hawaii! - TÁP Színház/Szkéné

Mozsik ImreIrány Hawaii! avagy Jó éjt, szaros…

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 7. kedd, 19:30

„Álmomban nagyon alacsony vagyok. Ezt borzasztóan szégyellem, pedig mindenki más sokkal alacsonyabb, mint én. Le akarom vágni a lábaimat, térdelve járok, hogy akkora legyek, mint ők… Kinevetnek…”

 

Hősünk elhatározza, hogy emlékezni fog az álmaira. Nem biztos, hogy ez jó ötlet.

Abszurdba hajló komédia. Ezt muszáj leszögezni, mielőtt megtudjuk, hogy a történet többnyire a halál körül forog. Úgy nagy általánosságban mindenki tudja, hogy meg fog halni, de mi történik akkor, ha ez valakinek hirtelen a csontjáig hatoló felismeréssé válik? Pedig semmi baja, de akkor is. Pláne! Tamás a pszichológusa tanácsára elkezdi lejegyezni az álmait, ezzel megnyitva tudatát az álomszövő bizarr, fájdalmas, felkavaró üzenetei előtt. A végső szembesülés elkerülhetetlen, össze kell csapni a szörnyeteggel, aki a tudattalanba vezető végtelen és rozoga lépcső alján lapul. Nina azt mondja érdemes, mert ott van a millió dolláros fődíj is. Ő a pszichológus, biztos jobban tudja. Millió dollár meg kell, ha az ember el akar menni Hawaii-ra. 

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!