Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MP5- Teho Teardo (I): Phantasmagorica

MP5- Teho Teardo (I): Phantasmagorica

Zene, képek és sötétség fuzionál 25 percre. Fantáziavilág, amely a tudatalattira koncentrál. Két olasz művész, egyikük meghatározza a teret és a mozgóképet, másikuk adja a zenét. Fantazmagória.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 26. szerda, 20:00

A francia alkotó, Émile Eugène Jean Louis Courtet, művésznevén Émile Cohl 1908-ban rajzolta meg azt az animációs filmet, amelyben hétszáz rajzon keresztül, másfél percen át folyik egymásba egy játékos eseménysor, középpontban egy csetlő-botló pálcikafigurával. A Phantasmagoricában az olasz  MP5 fekete-fehér rajzai elevenednek meg a legkülönbözőbb animációs technikák révén. A látvány mozgatóerejét, dramaturgiáját azonban Teho Teardo élőzenéje irányítja és szabja meg. Mint egy igazi fantazmagóriában, a néző belecsöppen egy egyszerre játékos és félelmetes világba, egyszerre érezhet félelmet és meglepődést.
 
Dsign és animáció/Design and animation : MP5
Zene/Music : Teho Teardo
Rendező asszisztens/Assistant to director: Jacopo  Gonzales
Montázs és a videórendezés/Montage and video : Simone Palma
Producer.: Short Theatre (Róma)  a SOURCE projekt keretében

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!