Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Muzsikás együttes

Muzsikás együttes

A több mint négy évtizede alakult Muzsikás, a világszerte legismertebb magyar népzenei együttes, akiknek elsőként sikerült elfogadtatniuk a magyar népzenét, mint önálló, minden más műfajjal egyenértékű zenei stílust. A távoli erdélyi, moldvai, dunántúli, szatmári kicsi falvak zenéi, dalai mindig megfogták, elvarázsolták az odalátogatókat.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 20:00

A több mint négy évtizede alakult Muzsikás, a világszerte legismertebb magyar népzenei együttes, akiknek elsőként sikerült elfogadtatniuk a magyar népzenét, mint önálló, minden más műfajjal egyenértékű zenei stílust. A távoli erdélyi, moldvai, dunántúli, szatmári kicsi falvak zenéi, dalai mindig megfogták, elvarázsolták az odalátogatókat. Ezt a már egyre inkább eltűnő izgalmas hangulatot varázsolja vissza a színpadra a Muzsikás és vendége, a fiatal népdalénekes Kacsó Hanga.
Páratlan zenei élményre számíthatunk, néptánccal fűszerezve! A fergeteges táncokról Berecz István és párja, Bures Réka gondoskodik.


Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.benczurkertiestek.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.
Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett első felvonás folytatásával 20 percet várhat.
Amennyiben rossz idő miatt a szünet nélkül játszott előadás 35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő, illetve kétrészes előadások esetén, amennyiben az I. felvonás után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek.
Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyek az elmaradt előadást követő munkanaptól számított 14 napon belül a Rózsavölgyi Szalon jegypénztárában válthatók vissza:
Nyitvatartás: július 13-ig hétfőtől szombatig: 12:00-20:00 és július 14-től hétköznap 14:00-18:00.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!