Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Muzsikás Együttes - Ünnepi koncert

Muzsikás Együttes - Ünnepi koncert

A Muzsikás Együttes, Petrás Mária énekes, Farkas Zoltán és Tóth Ildikó táncos-koreográfusok ünnepi koncertje a Hangvillában

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 15. csütörtök, 19:30

A több, mint 40 éve alakult Muzsikás együttes Magyarország egyik zenei nagykövete. Elsőként sikerült elfogadtatniuk a világban a magyar népzenét, mint önálló, minden más műfajjal egyenértékű zenei stílust.

Jelen vannak a legjelentősebb koncerttermekben, fesztiválokon, több fellépésük volt a New York-i Carnegie Hall-ban. Koncertjeikről és albumaikról elismerően írnak a legnagyobb napilapok, folyóiratok, és zenei szaklapok.

Számos díj és kitüntetés birtokosai. Ezek közül is kiemelkedő a Magyar Művészetért Díj, a Liszt Ferenc díj, a Magyar Örökség díj, a Kossuth díj és a Prima Primissima díj. Az együttest 2008-ban európai zenekarként elsőnek a legrangosabb nemzetközi világzenei díjjal, a WOMEX-díjjal is elismerték.

A március 15-i koncerten közreműködik Petrás Mária modvai születésű, Prima Primissima díjas énekes-keramikus. Szülőföldjének legszebb balladáit, énekeit, apokrif imáit hitelesen, tiszta lélekkel, őszinte átéléssel, mély hittel adja elő, A Muzsikással Japántól Kínáig, Európától Amerikáig varázsolta el a közönséget.

A Muzsikás Együttes vendége lesz Farkas Zoltán és Tóth Ildikó Harangozó-díjas táncos-koreográfus pár, a Muzsikás régi alkotótársai, a néptánc oktatás módszertanának kidolgozói. A Muzsikással közös hangversenyekkel bejárták az egész világot, mindenütt hatalmas sikert aratva.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!