Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Myrtill: Párizsi szimfónia / Symphonie de Paris

Myrtill: Párizsi szimfónia / Symphonie de Paris

Myrtill: Párizsi szimfónia / Symphonie de Paris
szimfonikus koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 2. vasárnap, 20:00

Micheller Myrtill nemcsak az egyik elsőszámú jazzénekesnő, hanem a francia dalok talán leghitelesebb előadója hazánkban. Nevével a kiváló szakmai felkészültség és elegancia fonódott össze. Jelen koncerten szimfonikus zenekar kíséretével tűzi műsorra az elmúlt század Franciaországának közismert dalait és sanzonjait, eredeti hangszerelésekben, felidézve a kor közkedvelt francia előadóit: Yves Montand, Edith Piaf, Charles Aznavour, Dalida, Joe Dassin vagy Michel Legrand népszerű zenéit.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!