Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mystery Gang előszilveszter, vendég: Memphis Moon '55

Mystery Gang előszilveszter, vendég: Memphis Moon '55

A hazai rockabilly királyai, azaz a Mystery Gang semmi mást nem csinál hosszú évek óta, mint a legautentikusabb, legelemibb, legkezdetlegesebb formájában mutatja be, milyen is volt a rock and roll Amerikában az ötvenes évek derekán.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 29. péntek, 21:30

Mystery Gang előszilveszter

Egy átlagos koncertlátogatónak se kell több tíz percnél a Mystery Gang műsorából, hogy belássa, ezeket a dalokat pont a hihetetlenül egyszerű, ám metronóm pontosságú zakatolásuk miatt iszonyú nehéz jól előadni, arról nem beszélve, hogy az a fékeveszett szabadság és zabolátlan életérzés, amely ebből a zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul. Egri Péternél hitelesebb rockabilly arcot pedig valószínűleg még sosem szült ez az ország. Énekelhet akár angolul, akár magyarul: ez a széttetovált, perzselő tekintetű jampec egy olyan generáció számára testesíti meg a rock and rollt, amely még tervbe se volt véve, amikor Fenyő Miki már a Hotel Mentholban múlatta az időt.

Közreműködők: Egri Péter, Allisson Guimaraes Santos, Tamási László


Memphis Moon '55

 Egri Péter 2017 nyarán alakult cover bandje, az ötvenes évek autentikus rockabilly dalait, eredeti rockabilly előadóit népszerűsíti. Ezen dalokkal, és előadókkal indult Amerikából a mai popkultúra őse, gyökere. 
A felállás is korhű, nagybőgő, akusztikus gitár, szólógitár. Ez a hangzás az 1957 előtti, dob nélküli időket jellemzi. A ritmust a bőgő és az akusztikus gitár játéka adja meg. Így volt ez a korai Elvis Presleynél, Johhny Cashnél, korai Johnny Burnettenél...
Így ment ez Memphisben annak idején, hiszen mondhatni a Memphis Moon '55 együttes 1955-ben alakult, Memphisben, teliholdkor...

Közreműködők: Egri Péter, Allisson Guimaraes Santos, Bognár Balázs

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!