Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Náray Erika vendége: Gundel Takács Gábor műsorvezető / JAZZRAJONGÓK

Náray Erika vendége: Gundel Takács Gábor műsorvezető / JAZZRAJONGÓK

Gundel Takács Gábort Magyarországon aligha kell bárkinek is bemutatni. Ki ne hallotta volna már, ahogy vízilabda- vagy teniszmérkőzést közvetít, vagy ne látta volna a Maradj talpon! és az Áll az alku műsorvezetőjeként.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 22. csütörtök, 20:00

1983 óta dolgozik televíziónál sportkommentátorként, hallhattuk olimpiai játékok és az idei vizes világbajnokság eseményeinek tudósítójaként is. Bár a sport a szakterülete - 1989 és 1993 között a Testnevelési Egyetem hallgatója volt -, újságírói-szerkesztői tevékenysége más területekre is kiterjed, többek között jelenleg Komolyan kérdezem című blogot vezet a Szemlélek internetes magazinban. Évekig hallgathattuk a Danubius Rádió műsorvezetőjeként, 1998 óta számos alkalommal volt az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi kommentátora, tehetségkutató és szórakoztató műsorok, illetve népszerű televíziós vetélkedők vezetője.
Mindemellett három gyermek édesapja, és nem utolsósorban jazzrajongó is. Hogy pontosan mely stílusirányzatok, hangszerek, előadók állnak a legközelebb hozzá, kideríti majd az est háziasszonya, Náray Erika, sőt a Berdisz Tamás által vezetett zenekarral közösen meg is szólaltatják Gundel Takács Gábor kedvenc jazz-zenéit.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Közreműködők:

Náray Erika: ének
Juhász Attila: zongora
Frey György: basszusgitár
Berdisz Tamás: dob

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

zenés átirat két részben

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!