Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


NELSON GOERNER SZÓLÓESTJE

NELSON GOERNER SZÓLÓESTJE

Nagy örömmel szeretnénk bemutatni Önöknek az első V4 Nemzetközi Zongorafesztivált, amely Sárospatakon kerül megrendezésre 2018. augusztus 24–30. között.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 26. vasárnap, 19:00

A visegrádi négyek egyetlen zongorafesztiváljaként 16 koncerttel, négy helyszínen ünnepeljük majd ezt a csodálatos hangszert a hazai és nemzetközi zenei élet legkiemelkedőbb művészeivel!

Debussy halálának 100. évfordulóján a zeneszerző művei meghatározóak lesznek a fesztiválon. Lengyelország függetlenségének 100. évfordulója nagyszerű alkalmat ad arra, hogy megemlékezzünk Paderewskire, mivel a zeneszerzőnek esszenciális szerepe volt az ország autonómiájának elérésében.

A fesztivál augusztus 24-i, nagyszabású nyitókoncertjét követően, az esti koncerteken olyan világhírű zongoraművészek szólóestjeit élvezheti a közönség, mint Nelson Goerner, Kevin Kenner vagy Dang Thai Son.
Rising Stars sorozatunkban négy ígéretes fiatal zongoraművész kap lehetőséget bemutatkozásra a visegrádi négyeket képviselve.

Szeretettel várjuk Önöket erre a hét gyönyörű napra, amely, ígérjük, hatalmas élvezetet nyújt majd!

NELSON GOERNER ZONGORAESTJE

A rangos Gramophone magazin nemcsak a legjobbnak találta Nelson Goerner felvételét, de a jelzőkkel sem fukarkodott a Hammerklavier szonáta kapcsán: „A lenyűgöző gyorsaság, és az izzó tűz csak képességeinek kezdete... A végtelen változatosságú frazeálás gazdagsága igazán magával ragadó.”

Világhírű zongoraművész, a genfi Zeneművészeti Főiskola és a berlini Barenboim-Said Akadémia professzora. Mester Chopinben, megkérdőjelezhetetlen Debussyben az argentin zongoraművész, Nelson Goerner. Azon különleges művészek közé tartozik, akiknek lenyűgöző a pályaíve” – írta róla a Le Monde.

Az Argentínában, San Pedróban született Nelson Goerner generációja egyik legkiválóbb zongoristája. Jorge Garrubbánál, Juan Carlos Arabiannál és Carmen Scalcionénél folytatott tanulmányait követően 1986-ban elnyerte a buenos airesi Franz Liszt Verseny, majd 1990-ben a Geneva Competition első díját. Pályafutása során játszott
a Salzburgi Fesztiválon, a La Roque d'Anthéron, a La Grange de Meslay-en (ahol Szvjatoszlav Richtert helyettesítette), Edinburgh-ben, a Schleswig-Holstein és Verbier Fesztiválokon, de ugyancsak hallható volt a bécsi Musikvereinben, az amsterdami Concertgebouw-ban, a londoni Southbank Centre-ben és a Wigmore Hallban,
illetve a buenos airesi Teatro Colónban. Olyan zenekarokkal játszott együtt, mint a Claus Peter Flor által vezényelt Philharmonia Orchestra, a berlini Deutsches Symphonie Orchesterrel Andrew Davis vezénylése mellett, a Londoni
Filharmonikusokkal Emmanuel Krivine dirigálásával, Neeme Järvival és Raphael Fruhbeck de Burgosszal a Suisse Romande-ban, a Bécsi Szimfonikusokkal és a Fabio Lusi vezényelte NHK Symphony Orchestra of Tokyóval. A BBC Proms rendszeres fellépője.

Chopin, Rachmaninov, Liszt és Busoni műveit egyaránt lemezre játszotta, a Verbier Fesztiválon tartott Beethoven- és Chopin-koncertjeit pedig DVD-n adták ki. A Wigmore Hall által kiadott Chopin-lemezét a BBC Music Magazine a hónap legjobbjának választotta megjelenésekor; az Outhere Music kiadónál megjelent Chopin-albumáért
megkapta a Diapason d’Or díját 2013-ban. Goerner legutóbbi, Schumann-darabokat tartalmazó lemezét a BBC Music Magazine az év felvételének választotta 2015 márciusában.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!