Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Noa és Palya Bea / „Selymeim” – Énekesnők a nagyvilágból

Noa és Palya Bea / „Selymeim” – Énekesnők a nagyvilágból

„Selymeim” című sorozatába Palya Bea kedvenc énekesnőit hívja meg. A közönség így mindig két produkciót hallhat: az egyiket tőle, a másikat pedig vendégétől, akivel - hogy szimbolikus és valóságos selymeik még inkább összefonódjanak - néhány közös dallal is készül. Ezt ígéri Noa meghívásával is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 8. hétfő, 19:30

„Évek óta hallgatom az albumait - mondja Palya Bea -, lenyűgözött áramló éneklésével, tiszta intonációjával, széles hangterjedelmével, izgalmas díszítő technikáival, csilingelő és mégis természetes magas regisztereivel. Noa bravúros énekes. Jemeni származású zsidó családban született Izraelben, majd gyermek- és kamaszéveit New Yorkban töltötte. Olyan dalszerzők hatottak rá, mint Paul Simon, Joni Mitchell és Leonard Cohen. De zenéjébe gyökereit is beemelte, hallottam már idős arab nénikkel tradicionális dalokat énekelni, és előadott cikornyás szefárd dallamot is. Noa tiszteli a hagyományt, mégis újat teremt. 1994-ben a Vatikánban százezres közönség előtt énekelte az Ave Mariát II. János Pál pápának. Az a koncert rádöbbentette, hogy egy dal átívelhet a vallások közötti határokon, a béke és a testvériség szimbóluma lehet. Ennek fényében alkot azóta is. A 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon Mira Awad izraeli palesztin énekessel énekelte a There must be another way című dalt. Kapott érte hideget-meleget, de vállalta a kockázatot. Noa bátor. Gitáros partnerével, Gil Dorral több mint húsz éve járja a világot, a Müpa színpadára is vele érkezik. Jellegzetes hangvételükből számtalan dal, album, filmzene, musical született. Noa szeret és tud duózni. Noa hűséges. Számomra különösen izgalmasak azok az albumai, melyeket élete egy-egy nagy fordulójáról írt. Angol vagy héber nyelvű szövegei gyönyörű vallomások. Noa zenéje nagyon személyes. A hazai közönség Az élet szép című film főcímdalát kötheti hangjához, de ismerősek lehetnek a gitáros Pat Methenyvel készített számai is. Noa világsztárok partnere. És ezek a zenésztársak - Sting, Mercedes Sosa, Quincy Jones - mindannyian olyan melegséggel beszélnek róla, amely még közelebb hozta őt hozzám. Noának nemcsak a torka, de a szíve is nyitva van.”

Rendező: Müpa

Fotó: Emmer László

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!